HELLO FROM COPENHAGEN

 
b-22.jpg
ddfgds.png

Vi Er Madenitaly

"MadenItaly udspringer fra vores kærlighed til italiensk mad og dens kultur. Hver en ret er lavet med kærlighed og respekt for vores ingredienser og råvarer. Derfor kan du også være sikker på, at vores retter er lavet af allerhøjeste kvalitet. Vores italienske familie står klar til at give dig en kulinarisk madoplevelse fra den italiensk kulturarv."

gfhj.png

Hos os, har vi stor fokus på ingredienserne og det nærende i maden. Derfor vil du også se, at alle retter er plantebaseret. Det er vores mål, at Italien kommer til dig, når du besøger os. Derfor har vi indrettet vores omgivelsermed inspiration fra Italien, landets farver og dets atmosfære. Du kan altid være sikker på at vores ingredienser er økologiske og sæsonbestemte.

Vi lægger vægt på at bruge lokale råvarer, så de altid er helt friske og har mindst mulig indvirkning på miljøet.

 

Kom ned i Holbergsgade og få en lille bid af Italien midt i Indre By.

 
 EVA DEMASI, FOUNDER AF MADENITALY

EVA DEMASI, FOUNDER AF MADENITALY

 

 

VI GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITET

24h +

dej modning

100%

plantebaseret

ALTID

årstidens grøntsager

 

chinh-le-duc-301403-unsplash.jpg
jasmine-waheed-503138-unsplash.jpg

OM MADENITALY

Vi startede, som en lille street food bod, der serverede traditionel pizza, som den du kun finder i rom. Her bruges nemlig en særlig dej, der i modsætning til andre traditionelle pizzaer, bliver rullet ud som en firkantet bund.

Siden vi startede vores lille street food eventyr, har vores konceptet udviklet sig meget. Og i april 2018, tog vi skridtet videre og udlevede en helt stor drøm: At åbne egen restaurant i hjertet af København, hvor vi for alvor kunne få lov til at eksperimentere og udvikle os indenfor plantebaseret mad.

 

Siden vi startede, har vores fokus nemlig været på kvalitet og måden mad tilberedes og indtages på. Det har gjort, at vi i dag har et 100% vegetarisk og vegansk menukort, som udover at tælle en lang række velsmagende pizza slices, også tæller traditionelle italienske middagsretter, som pasta, melanzane og "meat balls". Fællesnævneren er, at alt er italiensk, plantebaseret og med sæsonbestemte råvarer.

For et skabe et uhøjtideligt sted at spise morgenmad for dem, der ønsker at leve plantebaseret, har vi desuden udviklet en vegansk morgenmads menu. Her finder du lækkert frisktbagt brød, skønne veganske oste og syndige små fristelser. Alt sammen kan nydes med friskbrygget italiensk kaffe og friskpresset juice.

 

Vi udvikler og tilpasser konstant vores sortiment, men fællesnævneren for vores koncept er, at det er: vegetarisk, økologisk, velsmagende og lavet fra bunden. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvalitet, og vægter bæredygtighed højt, hvorfor vi bestræber os på kun, at bruge sæsonbestemte ingredienser. Vi køber derfor de fleste af vores råvarer fra lokale gårde i Danmark samt et par enkelte i Italien. Dette giver en velsmagende og farverig menu, som skifter i takt med årstiderne.

FIND OS PÅ INSTAGRAM: @madenitalydk

Events

We like to organize events in our restaurants, to introduce the food that we produce or sell and share as much as possible our passion for food and to help to get familiar with plant based cousin.

In this occasion we are used to prepare special menu.


We like also to organize pizza and cooking classes on request.

To follow the event we suggest to look at our